^Back To Top

JPScombat

športový Combat club JPS Snina - Humenné

Návštevnosť

703550
DnesDnes210
VčeraVčera181
Tento týždeňTento týždeň391
Tento mesiacTento mesiac3951
SpoluSpolu703550
Prihlásení uživatelia 0
Práve online návštevníkov 6

Aktuálne počasie

img

Partneri

REBELSZONE
REBELSZONE

COMBATCONDOR
Strelecký klub Prešov

DOMINICO
Strelecká škola Dominico

KLUB SPIŠSKÝCH STRELCOV
Klub spišských strelcov

ŠPORTOVÝ KLUB HODKOVCE
Športový strelecký klub

SK TRITON Jesenské
Strelecký klub

PRVÝ PREŠOVSKÝ SK
Strelecký klub

Marián VYŠNÝ
SVK Team PRODUCTION

STRELECKÝ KLUB SLUKÁRI
Strelecký klub


1. Členstvo fyzickej osoby v ŠCC JPS vzniká jej prijatím Výkonným výborom ŠCC JPS, a to na základe prihlášky (žiadosti) fyzickej osoby o členstvo v ŠCC JPS zaslanej predsedovi, alebo podpredsedovi ŠCC JPS a uhradením členského príspevku.
2. Po dobu 1 roka od akceptovania žiadosti o členstvo Výkonným výborom ŠCC JPS má fyzická osoba postavenie čakateľa na riadne členstvo v ŠCC JPS (ďalej len „čakateľ“). Na čakateľa sa vzťahujú práva a povinnosti určené v stanovách ŠCC JPS, s výnimkou práva hlasovať na valnom zhromaždení ŠCC JPS a práva navrhnúť kandidáta na volenú alebo ustanovenú funkciu v ŠCC JPS . V prípade, ak Výkonný výbor ŠCC JPS do vyššie uvedenej lehoty nerozhodne o vylúčení čakateľa z ŠCC JPS, nadobúda čakateľ postavenie člena ŠCC JPS so všetkými právami a povinnosťami. V priebehu roka čakateľ preukáže vedeniu ŠCC JPS svojou činnosťou, že jeho riadne členstvo bude prínosom pre ŠCC JPS a súčasne sa preukáže, že podmienky a pravidlá ŠCC JPS čakateľovi vyhovujú a sú pre neho akceptovateľné.
3. Podmienkou členstva fyzickej osoby v ŠCC JPS je záujem uchádzača o riadne členstvo výhradne iba v jednom klube zaoberajúcim sa dynamickou streľbou.
4. Podmienku podľa bodu 3 overuje Výkonný výbor ŠCC JPS nahliadnutím do Registra fyzických osôb v športe a do Registra právnických osôb v športe.
5. Členom ŠCC JPS sa môže stať iba svojprávna fyzická osoba staršia ako 15 rokov, ktorá súhlasí so stanovami ŠCC JPS. Osoba mladšia ako 15 rokov sa môže stať členom ŠCC JPS iba so súhlasom svojho zákonného zástupcu.


Sme tím, ktorý spolupracuje so streleckými organizáciami z celého Slovenska, ba i zo zahraničia. Aj keď sa stretávame s elitami amatérskej i profesionálnej streľby, radi privítame medzi nami nové talenty.

V prípade Vášho záujmu nás môžete kontaktovať a my Vám radi zodpovieme Vaše otázky. (Kontaktné údaje nájdete pod sekciou kontakt, alebo kliknutím tu.)

Prihláška do klubu - klikni tu.

Copyright © 2024 JPScombat Rights Reserved.